fbpx

Veracity – Mundësi pagese me 3, 6, 9 dhe 12 këste pa interes

Të nderuar klientë,
Dëshirojmë t’ju informojmë se VERACITY – testi ynë i dytë joinvaziv prenatal i sapo prezantuar është i disponueshëm për pagesë me 3, 6, 9 dhe 12 këste përmes bankës tuaj.

I sigurt, i saktë, i besueshëm.
Për të gjitha nënat në pritje.

✅ Nuk ka rrezik për nënën dhe fetusin
✅ Shkalla e zbulimit 99%.
Për Rezultatet në 7-10 ditë pune

Mostra e kërkuar: gjaku venoz i nënës.

Lexoni më shumë rreth VERACITY.