fbpx

VERACITY -Можност за плаќање на 3, 6, 9 и 12 рати без камата

Почитувани клиенти,

Сакаме да ве известиме дека VERACITY – нашиот втор новововеден неинвазивен пренатален тест е достапен со плаќање на 3, 6, 9 и 12 рати преку вашата банка.

Безбеден, прецизен, доверлив.
За сите идни мајки.

✅ Без ризик кон мајката и плодот
✅ 99% стапка на детекција
✅ Резултати за 7-10 работни дена

Потребен примерок: венска крв од мајката

Прочитајте подетално за VERACITY тука.