fbpx

Testim sindromatik i infeksioneve gastrointestinale

Ju informojmë që në Laboratorin Avicena është e disponueshme meny komplete e testeve për diagnozë të shkaktarëve të sëmundjeve gastrointestinale.
Sëmundjet e traktit gastrointestinal janë shumë të shpeshta tek popullata e përgjithshme dhe manifestohen në forma nga më të ndryshmet, në varësi të shkaktarit të gjendjes.
Qasja sindromatike e testimit, tek pacient me simptoma gastrointestinale, do të mundësojë diagnostikim të shpejtë, të saktë dhe në kohë të gjendjes, dhe trajtim të përshtatshëm për pacientin.

DIAGNOZA ETIOLOGJIKE E SHKAKTARIT ËSHTË KYÇE PËR TRAJTIM TË PËRSHTATSHËM TË PERSONIT TË SËMURË.

►           TESTIM NGA NJË MOSTËR, PËR LLOJE TË NDRYSHME SHKAKËTARËSH

►           DIAGNOZA E SHPEJTË ETIOLOGJIKE MUNDËSON TRAJTIM TË PËRSHTATSHËM DHE TERAPI TË DREJTUAR

►           MASA PARANDALUESE PËR KONTROLL TË INFEKSIONIT

►           KURSIM TË KOHËS DHE MJETEVE MONETARE

ShkaktariMetoda
 PAKETË TË PLOTË GASTROINTESTINALE PËR DETEKTIM TË 17 SHKAKTARËVE TË INFEKSIONEVE GASTROINTESTINALE(6 VIRUSE, 9 BAKTERIE DHE 2 FUNGJE) Multipleks      Real-Time PCR Му
 PANEL PËR SHKAKTARË GASTROINTESTINALË VIRUSESH:  NOROVIRUS G I, NOROVIRUS G II, ROTAVIRUS, ADENOVIRUS, ASTROVIRUS, SAPOVIRUS MultipleksReal-Time PCR
FEÇE PËR ROTA VIRUSImunokromatografi
FEÇE PËR ROTA + ADENO VIRUSImunokromatografi
FEÇE PËR NOROVIRUSImunokromatografi
FEÇE PËR NOROVIRUS + ROTAVIRUS +ADENOVIRUSImunokromatografi
KOPROKULTURËKulturë
BRIS REKTALKulturë
FEÇE/BRIS REKTAL PËR CANDIDAKulturë
CLOSTRIDIUM DIFFICILE – TOKSINË А DHE B, NË FEÇEImunokromatografi
GIARDIA LAMBLIA DHE CRYPTOSPORIDIUM NË FEÇEImunokromatografi
CAMPYLOBACTER NË FEÇEImunokromatografi
BRIS CELOFANIMikroskopi
FEÇE PËR PARAZITË DHE PROTOZOA     Mikroskopi
Helicobacter pylori IgA (serum)CLIA
Helicobacter pylori IgG (serum)CLIA
Antigjen i Helicobacter pylori në feçeImunokromatografi
Çmimi: https://avicenalab.com.mk/sq/analiza-cmimore/