fbpx

#WorldCancerDay

🌏Çdo 4 shkurt shënohet si Dita Botërore e Kancerit, për të nxitur ndërgjegjësimin më të madh për parandalimin, diagnostikimin dhe trajtimin e hershëm, në mënyrë që të zvogëlohet ndikimi global i sëmundjes.

🔬Si lider në diagnostikimin laboratorik, vitin e kaluar ne i jemi përkushtuar gjeni gjeneratën e fundit të testeve gjenetike që do t’i ndihmojnë pacientët të parashikojnë rrezikun e sëmundjes si dhe të ndihmojnë ata pacientë që tashmë janë diagnostikuar me kancer, për të zbuluar arsyen e shfaqjes së kësaj gjendje.

🧬 Për këtë qëllim, ne kemi prezantuar portofolin e ri të testeve për kanceret trashëgimore, të cilat janë zhvilluar në laboratorët tanë gjatë 6 muajve të fundit. Të ashtuquajturat panele gjenetike “Presentia” mund t’i ndihmojnë pacientët të marrin shërbimin më të mirë të mundshëm diagnostikues, i cili nuk kërkon vizitë në laboratorë jashtë vendit, por tani e tutje janë të disponueshme teste në shkallë botërore të aplikuara në qendrat mjekësore më moderne në botë. dhe në laboratorin tonë.

Njihni gjenet tuaja, njihni zgjedhjen tuaj!

Dita Botërore eKancerit2023 #Avicenalab