fbpx

3,2,1…Пријавувањето за Авицена Женска Трка е ОТВОРЕНО!

3, 2, 1….Пријавувањето за десеттото издание на Авицена Женска Трка е ОТВОРЕНО!

???? СТАРТ -10 Април 2022 година во 9 часот!

Пред да го резервирате вашето место, задолжително прочитајте ги условите за учество во трката: https://bit.ly/367Z7kC

Вашето име ќе биде испишано на стартниот број доколку се пријавите до 30 март.

Сите информации за трката се достапни на www.zenskatrka.mk.

Погледнете како си поминавме на ланската Авицена Женска Трка: