fbpx

Авицена Лабораторија на првиот конгрес на југо-источен европски форум за ХПВ

Авицена Лабораторија и Avicena Diagnostica од 10 до 13 ноември учествуваа со свое предавање и изложбен штанд на првиот конгрес на југо-источен европски форум за ХПВ вирус во хотелот Метропол, Охрид.

Фотографии од настанот: