fbpx

Фамилијарен попуст – Проверка на IgG антитела по промотивна цена од 900 денари

❗Промоцијата е завршена

Почитувани клиенти,

Сакаме да ве известиме дека во Авицена Лабораторија е достапен промотивен попуст на анализата IgG антитела кон SARS-CoV-2 за најмалку 3 членови од истото семејство.

Направете целосна проценка на вашиот имунолошки одговор по контакт со вирусот, по прележана болест или по вакцинација!

Цената на анализата по лице со фамилијарен попуст е 900 денари.

Редовна цена: 1200 денари

Анализата е достапна во сите лаборатории на Авицена Лабораторија без претходно закажан термин

Потребен примерок: венска крв

Издавање резултати: истиот ден