fbpx

Известување за недела неработен ден

Почитувани клиенти,

Сакаме да ве известиме дека почнувајќи од 29.5.2022 Авицена Лабораторија во населба Тафталиџе нема да работи во недела.

Авицена Лабораторија во Скопје, населба Тафталиџе која досега работеше и во недела само за тестирања за COVID-19, почнувајќи од 29.5.2022 неделите ќе бидат неработни денови за сите локации на Авицена Лабораторија.

Целосното работно време можете да го разгледате на следниот линк.