fbpx

Известување за НОВА ЛОКАЦИЈА во нас. Аеродром

Ве информираме дека НОВАТА ЛОКАЦИЈА на Авицена Лабораторија (позади кафе Тренд) на бул. Јане Сандански бр.48, ЗАПОЧНА СО РАБОТА од 14.12.2018 година (петок) со следното работно време:

   Понеделник – Петок: 07.00 – 19.00 часот

   Сабота: 08.00 – 14.00 часот

Телефонскиот број и email адресата остануваат непроменети:

    Тел.  02 2477 345

    Email.   lab2@avicenalab.com.mk                                                                                                                

Лабораторијата во ТРИ БИСЕРИ со адреса бул. Јане Сандански бр. 7, лок. 4 повеќе НЕМА ДА РАБОТИ.

За какви било дополнителни информации или прашања, слободно контактирајте нѐ на нашите телефони 02/3079-700 и 02/247-7345 или посетете ја www.avicenalab.com.mk.