fbpx

НАСКОРО! НАЈНОВА ГЕНЕРАЦИЈА НЕИНВАЗИВНИ ПРЕНАТАЛНИ ТЕСТОВИ

Со задоволство ве известуваме дека наскоро во Авицена Лабораторија ќе бидат достапни најнова генерација неинвазивни пренатални тестови кои се единствени од ваков тип на нашиот пазар.

Новите тестови се резултат на нашата најнова соработка со врвна Европска компанија која врши напредни генетски испитувања.

Отвораме ново поглавје во пренаталниот скрининг!

Следете не наскоро за подетални информации.