fbpx

НОВО! Пакет анализи: Витамин Д+ PTH+Joнизиран калциум

Почитувани,

Сакаме да ве известиме дека, во пресрет на Светскиот ден на остеопороза, во Авицена Лабораторија е достапен нов пакет за метаболизмот на Витамин Д.

Пакетот ги содржи анализите:

  • Витамин Д
  • Intact PTH (Parathormon)
  • Joнизиран калциум

Цена на пакетот: линк.

Без закажан термин достапен во сите наши лаборатории

Издавање на резултати: истиот ден

Прочитајте подетално за Витаминот Д на следниот линк.