fbpx

НОВО РАБОТНО ВРЕМЕ – ТЕТОВО ОД 3.4.2023

Почитувани клиенти,

Сакаме да ве известиме дека нашата лабораторија во Тетово на бул. Благоја Тоска бр.222 почнувајќи од 3.4.2023 (понеделник) ќе започне со ново неделно работно време од 7 часот наутро до 15 часот.

Работното време на лабораторијата ќе биде следното:

Понеделник – Петок (почнувајќи од 3.4.2023):

од 7:00 – 15:00 часот

Сабота (непроменето работно време):

од 8:00 – 14:00 часот

На останатите локации работното време останува непроменето!

Со почит,

Авицена Лабораторија