fbpx

ПРОМЕНА НА РАБОТНО ВРЕМЕ – Кисела Вода

Почитувани клиенти,

Сакаме да ве известиме дека почнувајќи од 19.6.2023 (понеделник) нашата лабораторија во Скопје, населба Кисела Вода ќе има промени во своето редовно работно време.

Новото работно време на лабораторијата ќе биде следното:

Понеделник – петок

07:00 – 15:00

Сабота (непроменето):

08:00 – 14:00

Недела – Неработен ден

За дополнителни информации ви стоиме на располагање преку нашиот контакт центар 02 3179 001 или на lab@avicenalab.com.mk