fbpx

ПРОМОТИВНО: проверка на IgG антитела 800 денари

Почитувани клиенти,

Сакаме да ве информираме поради зголемен интерес од страна на нашите клиенти, анализите за проверка на антитела кон COVID-19 ќе продолжат да важат по промотивна намалена цена:

Име на анализаРедовна ценаПромотивно во наредниот период
COVID -19 / SARS CoV-2 IgG (S1 + N)1,200.00 ден800.00 ден
COVID-19 (SARS CoV-2) SPIKE Quantitative IgG1,200.00 ден 800.00 ден
COVID-19 (SARS CoV-2) IgM + IgA; IgG1,800.00 ден1,300.00 ден

Примерок: крв

Анализите се изработуваат во сите наши лаборатории без претходно закажан термин:

Локација 1, Скопје населба Тафталиџе

Локација 2, Скопје населба Аеродром

Локација 3, Скопје населба Кисела Вода

Локација 4, Тетово

Контакт центар: 02 3179 001