fbpx

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРОМЕНА НА РАБОТНО ВРЕМЕ

Почитувани клиенти,

Сакаме да ве известиме дека почнувајќи од 27.11.2021 сабота, работното време на нашата COVID-19 лабораторија во Скопје, населба Тафталиџе ќе биде променето.

COVID-19 лабораторијата која досега во сабота работеше до 19 часот за прием на клиенти, од 27.11.2021 (сабота) започнува со ново работно време од 7 до 14 часот.

Прием на клиенти за COVID-19 тестирања – Влез 2 во сабота ќе се врши од 7 до 14 часот*

Приемот на клиенти за останати лабораториски анализи – Влез 1 во сабота останува непроменет од 7 до 14 часот.

❗ Останатите денови од неделата на Локација 1 – населба Тафталиџе се без промени во работното време❗

*За земени примероци до 13 часот за COVID-19 РТ-PCR тестирања, резултатите ќе се издаваат истиот ден. Клиентите кои ќе дојдат во лабораторијата во Тафталиџе во сабота по 13 часот, резултатите од PCR тестовите ќе ги добијат во недела