Објавено на: 30.08.2021

Авицена Женска Трка: мапа на настанот

Драги дами, Се надеваме дека сте спремни за деветтата Авицена Женска Трка! Погледнете ја мапата по која ќе се трча овогодинешната трка: И оваа година...

Објавено на: 20.08.2021

Известување за учесничките на Авицена Женска Трка

Драги дами, До стартот на Авицена Женска Трка остануваат уште 14 дена! Се надеваме дека и вие се подготвувате и дека сте во добро здравје....

Објавено на: 13.08.2021

Брз антигенски тест за COVID-19

Во Авицена Лабораторија е достапен брз антигенски тест за COVID-19 од реномираниот светски производител Siemens Healthcare Diagnostics. Овој тест служи за откривање нуклеокапсидниот протеински антиген...

Објавено на: 26.07.2021

Ново! Генетски тест за интолеранција на фруктоза

Во Авицена Лабораторија е достапен високосензитивен молекуларен тест за детекција на генетска интолеранција на фруктоза. Тестот врши детекција на мутации на гени, одговорни за дефицит...

Објавено на: 16.07.2021

Бидете дел од Авицена Женска Трка 2021! Пријавете се

Со задоволство ве информираме, дека традиционално, и оваа година, Авицена Лабораторија е насловен спонзор на деветата по ред Авицена Женска Трка која ќе се одржи...

Објавено на: 22.06.2021

Авицена Лабораторија e првата лабораторија што станува дел од мрежата на доверливи партнери на CommonPass

Со задоволство ве известуваме дека, Авицена Лабораторија оствари соработка со CommonPass за брзо и безбедно издавање сертификати за патување од COVID-19 тестирања. По остварената соработка...