Објавено на: 12.09.2015

ПЗУ Авицена Лабораторија со подароци за СИТЕ дечиња!

ПЗУ Авицена Лабораторија додели подароци на СИТЕ дечиња кои учествуваа на конкурсот и испратија цртеж на тема „Се грижам за моето здравје“. Доделувањето на подароците...

Објавено на: 16.12.2014

На 16.12.2014 година во хотел ,,Александар Палас“ се одржа Новогодишниот коктел во организација на Авицена Лабораторија

Во текот на изминатите години,Авицена Лабораторија изгради имиџ на професионална и успешна лабораторија, која остава значаен белег во сферата на лабораториската дијагностика. За успехот на...

Објавено на: 28.02.2014

Стручен состанок на Здружението на лекари по општа медицина-семејна медицина на Р.Македонија во “Дом на култура” – Битола

На ден 28.02.2014 год. (петок) се одржа Стручен состанок на Здружението на лекари по општа медицина-семејна медицина на Р.Македонија во “Дом на култура” – Битола....

Објавено на: 05.02.2014

На ден 05.02.2014 Авицена Лабораторија беше посетена од група дечиња од ПДГ “Веселата дружина”.

На ден 05.02.2014 Авицена Лабораторија беше посетена од група на дечиња од ПДГ “Веселата дружина”. Целта на посетата беше запознавање со работата во една биохемиска...

Објавено на: 03.02.2014

Учениците од American School Macedonia во посета на ПЗУ Авицена Лабораторија

Како дел од програмата за едукација на децата, на ден 03.02.2014 ПЗУ Авицена Лабораторија бешепосетена од второодделенците од основното училиште American School Macedonia. Оваа активност...

Објавено на: 16.12.2013

Редовен стручен состанок на Здружението на лекари по општа медицина-семејна медицина на Р.Македонија, под покровителство на Авицена

На ден 06.12.2013 год. (петок), сo почеток во 12:30 часот, беше одржан Стручен состанок на Здружението на лекари по општа медицина-семејна медицина на Р.Македонија, под покровителство на Авицена...