Објавено на: 17.06.2021

Бесплатен тест за проверка на IgG (Spike protein) антитела

❗Промоцијата е завршена❗ Поради зголемениот интерес од страна на нашите пациенти сакаме да ве информираме дека промоцијата за бесплатен тест за одредување неутрализирачки IgG антитела...

Објавено на: 17.06.2021

Намалени цени на тестовите за COVID-19

Почнувајќи од 17.06.201 година Авицена Лабораторија за своите клиенти воведува нови пониски цени на тестовите за COVID-19: COVID-19 молекуларен PCR тест за едно лице –...

Објавено на: 15.06.2021

Работно време 18.06.2021

Почитувани клиенти, Сакаме да ве известиме дека поради престојниот празник на 18.06.2021 година, Авицена Лабораторија ќе работи со изменето работно време на сите локации. Локација...

Објавено на: 10.06.2021

НОВО! PCR молекуларен метод на детекција на Chlamydia trachomatis

Ве информираме дека во Авицена Лабораторија e достапен нов високосензитивен тест за молекуларна детекција на Chlamydia trachomatis. Покрај класичниот метод на директна имунофлуоресценција, во Авицена...

Објавено на: 01.06.2021

-10% попуст на приватни анализи со NLB Club

Авицена Лабораторија во соработка со NLB banka и NLB Club на сите свои клиенти кои поседуваат NLB Club картичка им овозможува -10% попуст на приватни...

Објавено на: 27.05.2021

Нов, проширен генетски панел за тромбоза

Ве информираме дека во Авицена Лабораторија е достапен нов, проширен генетски панел за детекција на 12 полиморфизми на гени, кои се поврзани со зголемен ризик...